Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
9 pareri

Sabie masonica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2009 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Sabie argintie cu simbolurile francmasoneriei si cu finisaj albastru. Marto este liderul mondial in fabricarea spadelor decorative.

Toledo este faimos in toate lumea pentru spadele produse din acest otel special, al carui secret numai maestrii locali il poseda inca. De-a lungul secolelor XV-XVII atat productia de spade cat si faima orasului au atins un maxim datorita calitatii produselor si maiestriei deosebite a armurierilor locali , grupati intr-o ghilda menita sa apere secretul fabricatiei.

Ei reuseau, fara instrumente speciale sa aprecieze corect temperatura la care metalul trebuia prelucrat si calit in apa faimosului rau Tagus. Produsul are rol strict decorativ. Spada, desi are muchii, nu este ascutita. Ea nu poate si nu trebuie folosita in lupte, intreceri sau alt gen de confruntare si nu trebuie lasata la indemana copiilor.

SC LUXURY CONCEPTS SRL nu incurajeaza sub nici o forma lupta cu sabiile oferite clientilor sai.

Dimensiuni: 115 x 23 cm

CADOU: KNIVES, SWORDS, SPEARS & DAGGERS O istorie a dezvoltarii sabiilor, lancilor, pumnalelor, cutitelor de lupta si a baionetelor, de la origini paleolitice pana in secolul 21.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura