Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
9 pareri

Butoni camasa bufnita cu onix si cristale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei
Pe stoc
Nu
Descriere
Un cadou potrivit atat pentru barbatul clasic cat si pentru cel modern il constituie aceasta pereche de butoni bufnita, placati cu platina si decorati cu cristale albe. Stralucirea discreta a cristalelor combinata cu negrul intens confera eleganta oricarei tinute, indiferent de culoarea adoptata. Simbol al inteligentei si intelepciunii, bufnita este o declaratie de respect si admiratie pentru persoana ce va primi in dar acesti butoni!

In mitologia greaca, bufnita este simbolul Atenei, zeita intelepciunii. Bufnita este deasemeni un simbol Feng Shui. Din acest motiv, poate fi un cadou foarte inspirat pentru pasionatii de feng Shui, dar si pentru un manager important, avocat, judecator sau pentru colectionari.

Simbol Feng Shui: Este folosita in planul invataturii si pentru a dezvolta capacitaile in planul carierei. Maestrii Feng Shui spun despre bufnita ca are darul de a crea o energie a averii, atragand dupa sine un sentiment de siguranta si confort interior. In concluzie bufnita este un deosebit simbol al bogatiei. Se amplaseaza in sectorul carierei sau cel al copiilor. Butoni din aliaj non-alergic rodiat, decorati cu cristale.

Dimensiuni: 1.9 x 1.5 cm
Ambalaj: cutie de lux pentru butoni
Trimite mesaj
Din Gura in Gura